Dakbedekking

Wij zijn gespecialiseerd in platte daken en bieden een breed scala aan diensten, van het aanleggen of vervangen van bitumeuze dakbedekking tot het verhelpen van lekkages, het vernieuwen van zinken en koperen dakgoten en het installeren van hemelwaterafvoeren. Met onze hoogwaardige materialen en vakmanschap garanderen wij een duurzame en professionele afwerking van uw dak.

Onze Diensten

1. Bitumeuze Dakbedekking
Voor platte daken is bitumeuze dakbedekking een uitstekende keuze. Bitumen is een duurzaam en waterdicht materiaal dat lang meegaat en bestand is tegen extreme weersomstandigheden. Wij gebruiken bitumen met zwarte leislag voor extra bescherming en een nette afwerking. Onze ervaren dakdekkers zorgen voor een perfecte plaatsing, zodat uw dak jarenlang beschermd is.

2. Dakisolatie
Een goed geïsoleerd dak bespaart energie en verhoogt het comfort in uw woning. Wij bieden verschillende isolatieoplossingen voor platte daken, zodat u geniet van een aangenaam binnenklimaat en lagere energiekosten. Onze isolatiematerialen zijn van hoge kwaliteit en worden vakkundig geïnstalleerd voor optimale prestaties.

3. Afwerking van Randen
De afwerking van de dakranden is essentieel voor een mooi, waterdicht en duurzaam resultaat. Wij bieden afwerkingen met aluminium dak trim of zinken dekstukken, afhankelijk van uw voorkeur en de stijl van uw woning. Onze afwerkingen zorgen voor een waterdichte afsluiting en een nette uitstraling.

Lekkages en Onderhoud

1. Lekkages Verhelpen
Een lekkend dak kan grote schade veroorzaken aan uw woning. Onze experts sporen lekkages snel en nauwkeurig op en verhelpen deze met duurzame oplossingen. Wij zorgen ervoor dat uw dak weer volledig waterdicht is, zodat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over waterschade.

2. Hemelwaterafvoeren
Een goed werkend hemelwaterafvoersysteem is cruciaal om wateroverlast te voorkomen. Wij installeren en onderhouden hemelwaterafvoeren die efficiënt regenwater afvoeren, zelfs tijdens zware stortbuien. Indien nodig plaatsen wij extra afvoeren om de hoeveelheid regenwater effectief te beheren.

3. Zinken en Koperen Goten
Wij bieden maatwerkoplossingen voor zinken en koperen goten. Deze materialen zijn niet alleen duurzaam en weerbestendig, maar geven uw woning ook een stijlvolle uitstraling. Onze goten worden op maat gemaakt en perfect geïnstalleerd voor een optimale werking en een lange levensduur.

Maatwerk en Onderhoud

1. Maatwerk Oplossingen
Elk dak is uniek en vereist een specifieke aanpak. Wij leveren maatwerkoplossingen die volledig zijn afgestemd op de behoeften en wensen van onze klanten. Van dakbedekking en isolatie tot afvoeren en goten, wij zorgen voor een oplossing die perfect bij uw dak past.

2. Onderhoud van Goten en Daken
Regelmatig onderhoud van uw dak en goten is essentieel om problemen te voorkomen en de levensduur te verlengen. Wij kunnen dit onderhoud voor u verzorgen. Heeft u last van vervuiling door bijvoorbeeld veel bomen in de buurt? Zorg er dan voor dat uw dak en goten op tijd gereinigd worden waardoor lekkage kan worden voorkomen. 

Contact opnemen

Vragen? Neem dan contact met ons op of bezoek onze showroom aan de Rinaldostraat 1 in Dieren